Osona Acció Social i els Ajuntaments d’Osona i el Lluçanès adherits obren la convocatòria d’ajuts que es poden sol·licitar presencialment o telemàticament fins al 28 de maig

Osona Acció Social i ajuntaments d’Osona i el Lluçanès obren la convocatòria d’ajuts d’estiu per rebre fins a un màxim de 250 euros per cobrir part de la despesa d’activitats educatives de lleure d’estiu tals com acampades, activitats esportives, campus, casals, colònies, cursos, estades, i altres activitats destinades al lleure dels infants entre 3 i 16 anys que es duguin a terme durant el període d’estiu.

Totes les persones que els sol·licitin cal que estiguin empadronades al municipi que s’ha adherit en aquesta convocatòria d’ajuts -Alpens, Calldetenes, Espinelves, Gurb, Les Masies de Roda, L’Esquirol, Lluçà, Montesquiu, Olost, Orís, Oristà, Perafita, Prats de Lluçanès, Roda de Ter, Rupit i Pruit, Sant Agustí de Lluçanès, Sant Bartomeu del Grau, Sant Boi de Lluçanès, Sant Feliu Sasserra, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Julià de Vilatorta, Sant Martí d’Albars, Sant Pere de Torelló, Sant Quirze de Besora, Sant Sadurní d’Osormort, Sant Vicenç de Torelló, Santa Cecília de Voltregà, Santa Eugènia de Berga, Santa Maria de Besora, Sobremunt, Sora, Tavèrnoles, Tavertet, Vidrà, i Vilanova de Sau- i complir amb els requisits establerts aquí.

Les sol·licituds es poden presentar fins al dimarts 28 de maig adjuntant-hi la documentació requerida:

  • Per internet a través del web ajuts.osonaacciosocial.cat.
  • Presencialment a l’ajuntament, en horari d’atenció al públic.
  • Presencialment a Osona Acció Social de dilluns a divendres de 9 h a 14 h, i de dilluns a dijous, també, de 16 a 18. (Edifici Auditòrium. C. Molí d’en Saborit, 2. 3a planta 3a porta. 08500 Vic)

Per a més informació podeu entrar en aquest enllaç, escriure a ajuts@cssosona.cat o trucar al 93 171 00 73.

 

L’acció social a Osona i el Lluçanès

Osona Acció Social és un consorci integrat per municipis d’Osona i el Lluçanès que tenen la voluntat de prestar serveis d’acció social de manera conjunta i professional, amb un equip format i especialitzat per atendre les necessitats socials dels municipis que en formen part, i prestar els serveis comarcals relacions amb l’acció social que se li deleguen.