Victoria Terricabras Tarin, presidenta d'Osona Acció Social

Sigueu benvingudes i benvinguts a Osona Acció Social. Som un ens públic que dóna suport als municipis que en formen part, aglutina esforços, i presta serveis de manera directa amb la màxima qualitat i eficiència.

Tenim vocació de servei i visió de territori per oferir solucions de justícia social a la comarca. La nostra voluntat és acompanyar a les persones en qualsevol etapa del seu cicle vital perquè tothom, en un moment o altre de la vida, acabarem necessitant un servei d’acció social. Amb el màxim respecte i cura vetllem perquè totes les persones siguin cada vegada més autònomes i estiguin més empoderades.

Tenim vocació de servei i visió de territori per oferir solucions de justícia social a la comarca

Una tasca que sense el capital humà d’Osona Acció Social no seria possible. És gràcies al magnífic equip de més de 70 professionals que millorem la qualitat de vida a Osona, el Lluçanès, i més enllà, ells i elles són els verdaders protagonistes de la institució. Aprofito, doncs, per agrair la feina feta fins ara, que té com a finalitat última que tothom pugui viure una vida plena, i que ens permet erigir com un agent cabdal per desenvolupar i transformar el territori des de la mirada social.

Com a presidenta de l’ens, puc dir que apostem fermament per uns serveis d’acció social universals, proactius, accessibles, i equitatius.

Ara, t’’animem a conèixer més el Consorci, a través d’aquesta web, i restem a la teva disposició per rebre aportacions i suggeriments per potenciar el treball grupal i comunitari. Ets una peça clau per transformar la mirada assistencial que es té dels serveis socials i revertir-la, ens hi ajudes?

Ben cordialment,

Victòria Terricabras Tarin

Presidenta d’Osona Acció Social