El Consorci d’Osona de Serveis Socials

Qui som?

El Consorci Osona de Serveis Socials (COSS) és una entitat pública de caràcter associatiu i de naturalesa local. Està integrada per municipis que tenen la voluntat de prestar serveis de forma consorciada.

La voluntat del COSS és prestar un servei públic de qualitat mitjançant unes persones professionals degudament formades i especialitzades per atendre les necessitats socials dels municipis que en formen part i prestar els serveis comarcals que se li deleguin.

Competència i funcions

L’objectiu i la finalitat del COSS és la prestació correcta dels serveis socials bàsics i especialitzats en els municipis que en formen part i prestar els serveis comarcals que se li deleguin.

La finalitat és garantir l’accés universal als serveis socials com un dret universal orientat a la cohesió social, la igualtat d’oportunitats i el progrés social de les persones.

El COSS està adscrit al Consell Comarcal d’Osona, que en determina el règim pressupostari, de comptabilitat i control de l’administració d’adscripció.

Es regeix pels seus estatuts publicats al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), de 12 de gener de 2015 i per la legislació de règim local.

Benvinguda del President

Benvingudes i benvinguts a la nostra web! La web del Consorci d’Osona de Serveis Socials.

Aquesta benvinguda la faig com a president d’aquesta entitat, conscient del magnífic equip de professionals que integren l’equip i que cada dia mostren el seu compromís amb l’objectiu de la justícia social de les osonenques i osonencs.

La web que esteu visitant té com a finalitat que pugueu descobrir qui som, com treballem i què fem, així com consultar tota la informació que generem com a consorci de l’administració, en el nostre portal de transparència.

Us animo a fer una ullada a tot plegat, i com sempre des del nostre tarannà, estem oberts als comentaris i suggeriments de tothom!

Us dono les gràcies per la vostra visita i per l’ànim que teniu de conèixer la nostra acció.  Per qualsevol dubte i/o aclariment, restem a la vostra disposició.

Atentament,

Rafa Cuenca Gamiz
President del Consorci Osona de Serveis Socials

La seu

La seu del COSS ocupa una part de la tercera planta de l’emblemàtic edifici del Sucre de Vic. Construït el 1892, l’edifici era originàriament una fàbrica, que arquitectònicament s’emmarca a la perfecció en la tradició de les grans construccions industrials de final del segle XIX i de principi del XX. L’edifici forma part de la memòria col·lectiva de la comarca i per la seva geometria, emplaçament i excepcionalitat formal, marca una fita territorial alhora que dóna nom a tot un sector de la ciutat de Vic. Actualment, en aquest edifici hi trobareu l’Àrea d’Infància, Adolescència i Famílies i els Serveis Administratius.

Des de l’1 de desembre del 2021, l’altre part de l’equip és troba situat a l’Edifici Aditòrium (volumètric), al Carrer Molí d’en Saborit, 2, 1er pis, porta 3a, 4a i 5a.

On som?

Estatuts

Estatuts

Entrar

Municipis adherits

Municipis adherits

Entrar

Òrgans de govern

Òrgans de govern

Entrar

Portal de transparència

Portal de transparència

Entrar