L’Espai Activa’t no ha aturat la seva activitat durant aquestes setmanes de confinament. Estem realitzant la nostra tasca de manera virtual, però també hem volgut fer arribar el dossier que trobareu per descarregar al final d’aquesta pàgina, a totes les persones alienes a les noves tecnologies.

Des del projecte d’envelliment actiu del Consorci d’Osona de Serveis Socials, s’ha plantejat que aquest dossier arribi a tota la població que en vulgui fer ús per mantenir el cervell actiu des de casa i és per aquest motiu que us el volem facilitar a través de la xarxa.

 

PODEU DESCARREGAR EL DOSSIER AQUÍ

 

Us animem a que us descarregueu el Dossier d’Activitats pel Confinament i continueu actius des de casa. Endinseu-vos en les seves pàgines, on hi trobareu alguns passatemps, consells per passar el confinament de la millor manera, activitats físiques suaus per realitzar des de casa, exercicis per estimular la memòria i la capacitat cognitiva, a més d’altres activitats de càlcul i de llengua catalana. 

Les activitats estan classificades en tres nivells de dificultat:  

fàcil,  

mitjà 

difícil

Escolliu les activitats que us fan més gràcia i porteu-les a terme. Trobareu les solucions de tots els exercicis al final del document.