• El recurs preventiu d’Osona ha presentat el projecte i ha exposat un pòster informatiu

INTABOO, el recurs preventiu per atendre, de forma individual i grupal, els riscos associats al consum de drogues i l’abús en l’ús de les pantalles, així com dubtes associats a identitat de gènere i igualtat, ha participat a APROP, la 41a jornada de Polítiques Locals de Joventut impulsada per la Diputació de Barcelona. Enguany, el tema principal de l’esdeveniment ha estat l’acompanyament vivencial en persones joves.

A través de l’exposició d’un pòster explicatiu del projecte, alguns dels tècnics d’Osona Acció Social, de l’Oficina Jove d’Osona i l’Oficina tècnica d’igualtat de gènere i LGTBI d’Osona, han assistit a la jornada per presentar el projecte i respondre les preguntes dels assistents.
Al llarg del dia, s’han anat exposant els diferents projectes d’acompanyament vivencial dels municipis de la província, emmarcats dins la nova exposició itinerant que s’impulsarà des de Joventut de Diputació de Barcelona.

L’esdeveniment va comptar amb més d’un centenar d’assistents, incloent-hi els equips tècnics municipals, persones electes i altres representants d’organismes i entitats vinculades a àrees de joventut, salut o cultura del territori.