Tindrà lloc el proper dimecres 22 de maig a les 6 de la tarda al paranimf de la UVic-UCC, a Vic

El proper dimecres, 22 de maig, a les 6 de la tarda, el paranimf de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) acollirà la jornada “Millorem la qualitat de vida: Reptes de l’acció social a Osona i el Lluçanès”, durant la qual es presentarà la memòria de l’activitat duta a terme pel consorci durant el 2023.

Programa de la jornada

  • 18 h. Benvinguda a càrrec de Victòria Terricabras, presidenta d’Osona Acció Social.
  • 18:05 h. Conferència L’impacte dels determinants socials en la salut de les persones a càrrec de Jordi Varela, metge expert en gestió clínica i escriptor.
  • 18:35 h. Balanç 2023 i reptes: Promoció a l’autonomia en l’àmbit de l’envelliment, la diversitat funcional i la salut mental amb Gemma Canadell i Josep Maria Villegas, responsables de Serveis d’Atenció a l’Entorn Domiciliari d’Osona Acció Social.
  • 18:45 h. Balanç 2023 i reptes: Serveis socials bàsics, acció comunitària i inclusió social amb Marcel Barjoan, responsable de Sensellarisme d’Osona Acció Social; Sílvia Rovira, responsable de Serveis Socials Bàsics d’Osona Acció Social; i Gerard Bover, responsable de l’Àrea Comunitària d’Osona Acció Social.
  • 19:05 h. Balanç 2023 i reptes: Infància, adolescència, famílies, i polítiques d’Igualtat de gènere i LGTBI+ amb Julio Cirbián, responsable de Programes de Prevenció d’Osona Acció Social; Anna Matas, responsable de Programes de Tractament d’Osona Acció Social; i Núria Muñoz, responsable d’Igualtat de Gènere i LGTBI+ d’Osona Acció Social.
  • 19:25 h. El futur de l’acció social a Osona i el Lluçanès amb Sílvia Madrid, director d’Osona Acció Social.
  • 19:30 h. Cloenda musical amb Helena i Mariona Vilar, i refrigeri.

Per prendre-hi part cal inscriure’s en aquest enllaç abans del 22 de maig.

Consulta el programa de la jornada aquí.