El proper dimecres 8 de novembre a les 12h, a la Sala Coll i Bardolet del Sucre, es presentarà la diagnosi “Sensellarisme i exclusió residencial a Osona”.

Es tracta d’una recerca portada a terme per la Càtedra d’Habitatge de la Universitat Rovira i Virgili amb els professors investigadors, Santi Ariste Castaño i Irene Suau Solé, i els doctors membres de la Càtedra Núria Lambea Llop i Héctor Simon Moreno.

L’acte també comptarà amb les intervencions de la presidenta d’Osona Acció Social, Victòria Terricabras Tarin, la directora d’Osona Acció Social, Sílvia Madrid Alejos, i representants polítics de la resta d’àrees bàsiques de serveis socials de la comarca d’Osona: el president de la Mancomunitat La Plana, Pere Medina Serrahima; la regidora de Benestar i família de l’Ajuntament de Vic, Núria Homs Molist; i el regidor de Serveis a les persones de l’Ajuntament de Manlleu, Antoni Poyato Rodríguez.

La diagnosi s’ha treballat conjuntament amb les quatre àrees bàsiques de serveis socials de la comarca representades per Mancomunitat La Plana, Ajuntament de Manlleu, Ajuntament de Vic, i Osona Acció Social. També hi han participat la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Torelló, l’àrea d’Habitatge del Consell Comarcal d’Osona, i les següents entitats de la comarca: Associació Tapís, Càritas Diocesana i Arxiprestal, Creu Roja, Fundació Suport Solidari, Osonament, Plataforma d’Afectades per la Hipoteca, i Salut Mental de l’Hospital Universitari de Vic.

Podeu inscriure-us omplint aquest formulari.