Tindran lloc el 25 d’abril al paranimf de la UVic-UCC sota el nom de “Construint inclusió amb IA als serveis socials”

 

Osona Acció Social és un dels ens col·laboradors de les properes Jornades sobre Recerca, Desenvolupament i Innovació en Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) per a la Salut Social, Construint inclusió amb IA als serveis socials, que tindran lloc el proper 25 d’abril al paranimf de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC).

Aquestes jornades, que arriben a la seva dotzena edició, es presenten com un espai de trobada i intercanvi per a professionals, investigadors i interessats en el camp de les TIC aplicades al context de la salut social.

Amb un enfocament eminentment pràctic i participatiu, les jornades inclouran conferències magistrals a càrrec de professionals del sector, taules rodones, comunicacions i tallers especialitzats. Entre els temes que es tractaran destaquen la digitalització de serveis socials, l’ús de la intel·ligència artificial per millorar l’atenció a les persones en situació de vulnerabilitat, i les experiències d’implementació de TIC a les organitzacions del tercer sector, entre altres.

Un dels objectius principals d’aquestes jornades és fomentar la col·laboració i la transferència de coneixement entre els diferents agents del sector, amb l’objectiu de promoure la innovació i millorar la qualitat dels serveis socials mitjançant l’aplicació de les TIC.

Aquesta cita anual s’organitza a través del treball en xarxa de les entitats del territori de la Catalunya central. Està impulsada a través de la Fundació TIC Salut Social i la Càtedra TIC Salut Social de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya. I compten amb la col·laboració de l’ICS – Gerència Territorial de Catalunya Central, el Consorci Hospitalari de Vic, la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic, Althaia, l’EAP Vic, Osonament, la Fundació Sant Tomàs i Osona Acció social.

També compta amb el suport de representants del teixit industrial com iN2, Doole Health, Evidenze, Chiesi, Seidor i Minsait.

Per a més informació sobre el programa, les inscripcions i altres detalls rellevants, podeu consultar el web de les jornades. Les places són limitades.