Prats de Lluçanès ha acollit la trobada amb l’objectiu de fomentar la cohesió social i la diversitat a través de l’esport i el lleure

Els carrers i les places de Prats de Lluçanès han acollit aquest dijous, 28 de juny, la 6a Jornada supracomarcal del Projecte Esport amb Valors (EVAL). Més de 110 infants i joves dels pobles implicats en el projecte han participat en activitats i jocs com el futbol en valors, el joc de la bandera, i petanca, en diferents espais d’ús públic, i un fi de festa col·laboratiu amb la participació de Gegants i Estelladors del municipi.

Des del consorci d’Osona Acció Social s’agraeix la participació d’infants i joves -d’entre 8 i 18 anys- d’una desena de municipis d’Osona i el Lluçanès (Calldetenes, l’Esquirol, Les Masies de Voltregà, Prats de Lluçanès, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Julià de Vilatorta, Sant Pere de Torelló, Sant Vicenç de Torelló, Santa Eugènia de Berga, i Torelló), i al compromís i implicació de l’equip professional que fa possible el projecte d’intervenció comunitària.

El Projecte EVAL d’Osona Acció Social segueix la línia de treball desenvolupada per Esports amb Valors, un moviment nascut a Brasil l’any 2015 en el marc del Mundial de Futbol de Carrer. La iniciativa fomenta la cohesió social i la diversitat en infants i adolescents a través de l’esport, ajudant a trobar el seu espai en la comunitat.