La zona de la Riera de Sant Pere de Torelló ha acollit aquest dijous, 29 de juny, la 5a Jornada comarcal del Projecte Esport amb Valors (EVAL). Més de 115 infants i joves dels diversos pobles implicats en el projecte han participat en activitats, jocs i un fi de festa col·laboratiu.

Des d’Osona Acció Social s’agraeix la participació d’infants i joves -d’entre 8 i 18 anys- d’una desena de municipis d’Osona i el Lluçanès (Calldetenes, L’Esquirol, Les Masies de Voltregà, Prats de Lluçanès, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Julià de Vilatorta, Sant Pere de Torelló, Sant Vicenç de Torelló, Santa Eugènia de Berga, i Torelló) i al compromís i implicació de l’equip professional que fa possible el projecte d’intervenció comunitària.

El Projecte EVAL d’Osona Acció Social segueix la línia de treball desenvolupada per Esports amb Valors, un moviment nascut a Brasil l’any 2015 en el marc del Mundial de Futbol de Carrer. La iniciativa fomenta la cohesió social i la diversitat en infants i adolescents a través de l’esport, ajudant a trobar el seu espai en la comunitat.