Presentació del Pla Comarcal de Prevenció de Consum de drogues i ús de pantalles i Actualització sobre les necessitats i la situació de la salut mental de la població infantil i juvenil d’Osona

 

El proper dimecres 13 de desembre a les 10h, a l’auditori Marià Vila d’Abadal del Sucre, tindrà lloc la jornada “Salut mental i addiccions a Osona: de les dades a l’acció”, organitzada per Osona Acció Social.

En el marc de la jornada es presentarà el Pla Comarcal de prevenció de consum de drogues i ús abusiu de pantalles, i l’actualització sobre les necessitats i la situació de la salut mental de la població infantil i juvenil d’Osona.

L’exposició de la primera diagnosi anirà a càrrec de la investigadora de la Fundació Ferrer i guàrdia, Maria Padró; la tècnica de la subsecció de Projectes i Programes SPOTT de la Diputació de Barcelona, Núria Garcia; i el responsable de l’àrea d’Inclusió Social i Desenvolupament Comunitari d’Osona Acció Social, Gerard Bover.

Pel que fa a la segona anàlisi, es comptarà amb les intervencions de la referent del grup de recerca en Atenció Primària i Salut Mental (PRISMA) de l’Institut de Recerca de Sant Joan de Déu, M. Montserrat Gil; la investigadora postdoc del grup de recerca en Atenció Primària i Salut Mental (PRISMA) de l’Institut de Recerca Sant Joan de Déu, Mercè Soler; el coordinador de la Taula d’Infància, Adolescència i Famílies d’Osona, Julio Cirbián; i el coordinador de la Taula de Salut Mental i Addiccions d’Osona, Toni Leiva.

També es comptarà amb les intervencions de la presidenta d’Osona Acció Social, Victòria Terricabras Tarin; i la directora de l’ens, Sílvia Madrid Alejos.