Aquest dimecres, 28 de juny, l’equip professional d’Osona Acció Social ha participat en diferents dinàmiques de grup a Taradell per afavorir la coneixença i les relacions professionals per continuar oferint uns serveis d’acció social propers i de qualitat.

La jornada de treball s’ha centrat en diverses activitats cooperatives de millora ambiental i alineades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030.

Al llarg del matí, s’han construït diverses caixes-niu i menjadores per ajudar a l’establiment i la cria de diverses espècies d’ocells i ratpenats a l’entorn de Can Vivet. També s’ha creat una bassa perquè amfibis o el cranc de riu autòcton, que actualment es troba en risc, puguin disposar d’un punt d’aigua permanent en períodes de sequera o poques pluges.

Al mateix temps, s’han plantat arbustos per crear un sotabosc que ajudarà a diferents espècies d’ocells i petits mamífers a alimentar-se o refugiar-se. Per a fer-ho també s’han extret plantes invasores per equilibrar el bosc.

Després de les diferents activitats grupals, s’ha fet un dinar de germanor per acabar de compartir experiències i promoure la interacció entre membres d’un ens que ha crescut exponencialment en els últims anys. Actualment, Osona Acció Social ja té uns 70 professionals treballant a Osona i el Lluçanès.