Aquest dilluns 19 de desembre a la tarda ha tingut lloc l’assemblea general ordinària del Consell Consultiu de la Gent Gran d’Osona (CCGGO) presidida per en Rafa Cuenca Gámiz, president del CCGGO i del Consorci d’Osona de Serveis Socials. En aquest acte, que se celebra anualment, hi participen totes les entitats osonenques de gent gran que estan adherides al CCGGO amb l’ànim d’avaluar les activitats realitzades per l’organisme i establir noves línies d’actuació de cara al futur en l’àmbit de l’envelliment a la comarca. Cal destacar que, durant l’assemblea, ha tingut lloc la renovació dels càrrecs de la Comissió Permanent que havien acabat el seu mandat, a qui el President ha agraït la seva tasca al llarg d’aquests cinc anys de trajectòria. Aquests càrrecs se solen renovar cada quatre anys, tot i que amb la pandèmia pel mig s’ha hagut d’esperar fins enguany per poder fer-ho. Cinc persones noves provinents de diverses associacions de la comarca se sumaran a les quatre persones que ja continuen a la Comissió Permanent per continuar treballant per a la gent gran d’Osona.

Les persones que actualment formen part de la Comissió Permanent del CCGGO son:

Rafa Cuenca President
Assumpta Riera (l’Esquirol) Vicepresidenta
Araceli Garcia (Taradell) Vocal
Concepció Espadamala (Sant Julià de Vilatorta) Vocal
Felip Zapater (Calldetenes) Vocal
Fina Capdevila (Sant Pere de Torelló) Vocal
Montse Callís (Manlleu) Vocal
Àngels Clotet (La Torre d’Oristà) Vocal
Antoni Higueruelo (Casal Cívic Guiteras-Vic) Vocal
Rosa Parareda (Casal de la Rambla-Vic) Vocal

 

En l’edició d’aquest any, les més de 50 persones que hi han assistit, han pogut compartir la valoració de les activitats que la Comissió Permanent del CCGGO ha impulsat al llarg del 2022, que han anat des dels tradicionals campionats de billar i petanca, a la primer trobada de Rummycub i a la trobada anual de Juntes d’associacions de gent gran, que aquest any s’ha fet al Lluçanès.

La revista de la gent gran activa d’Osona

Com a novetat, aquest any s’ha entregat a totes les associacions assistents a l’assemblea el primer exemplar de la revista de la Gent Gran Activa d’Osona, impulsada i redactada pel mateix CCGGO, a on es dona veu a persones grans de la comarca i les seves experiències, i que pretén tenir continuïtat amb periodicitat anual. L’objectiu de la revista és trencar els estereotips envers la gent gran, a més de fer visible la importància del CCGGO i la seva activitat en l’envelliment actiu de la comarca. Podeu descarregar la versió en línia de la revista prement aquí.