El servei té la finalitat d’afavorir la conciliació familiar i oferir atenció bàsica, ludicosocial i d’educació en el lleure a infants i joves de 0 a 14 anys

 

Osona Acció Social ofereix un servei de canguratge gratuït itinerant per unes hores setmanals, mensuals o puntuals als municipis d’Osona i el Lluçanès que formen part del consorci. Fabra Formació serà qui ofereixi el servei que s’emmarca en el programa Temps x Cures i sempre sota petició.

La presidenta d’Osona Acció Social, Victòria Terricabras Tarin, remarca que l’objectiu del servei és alliberar temps a les famílies, sobretot a les dones, que s’ocupen majoritàriament de la cura d’infants. Paral·lelament també s’oferirà atenció bàsica, ludicosocial i d’educació en el lleure als infants.

El servei de canguratge gratuït poden demanar-lo tots els serveis sanitaris, socials, educatius, cossos de seguretat, ens i Ajuntaments d’Osona i el Lluçanès, a excepció de Vic i Manlleu. Cal sol·licitar el servei en aquest enllaç amb 10 dies d’antelació. Es podran fer peticions fins que s’esgoti la borsa d’hores.

Per a més informació podreu trucar al 937 027 284 i 650 540 732.

 

Temps x Cures

El servei de canguratge gratuït s’emmarca en el programa Temps x Cures, finançat pel Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya dins el Pla Corresponsables 2021-2023, una nova política pública creada per la Secretaria d’Estat d’Igualtat i per la Violència de Gènere.