Osona Acció Social i Ajuntaments d’Osona i el Lluçanès obren la convocatòria d’ajuts per rebre fins a un màxim de 400 euros per cobrir part de la despesa d’activitats esportives extraescolars d’infants i joves d’entre 3 i 16 anys fora de l’horari lectiu: futbol, basquet, voleibol, gimnàstica artística, i activitats esportives extraescolars.

Totes les persones que els sol·licitin cal que estiguin empadronades al municipi que s’ha adherit en aquesta convocatòria d’ajuts i complir amb els requisits establerts (Calldetenes, Gurb, L’Esquirol, Les Masies de Roda, Montesquiu, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Julià de Vilatorta, Sant Quirze de Besora, Sant Sadurní d’Osormort, Sant Vicenç de Torelló, Santa Cecília de Voltregà, i Santa Eugènia de Berga). Les sol·licituds es poden presentar des del 25 de setembre fins al 6 d’octubre de 2023 adjuntant-hi la documentació requerida:

  • Per internet a través del web ajuts.osonaacciosocial.cat.
  • Presencialment a l’Ajuntament, en horari d’atenció al públic.
  • Presencialment a Osona Acció Social de dilluns a divendres de 9 h a 14 h i de dilluns a dijous, també, de 16 h a 18 h. (Edifici Auditòrium. C. Molí d’en Saborit, 2. 3a planta 3a porta. 08500 Vic)

Hi haurà dos terminis de justificació per presentar els comprovants de pagament dels ajuts:

  • 15 de gener de 2024 (Despeses del període corresponents al 2023)
  • 31 de maig de 2024 (Despeses del període corresponents al 2024)

Per a més informació podeu entrar en aquest enllaç, escriure a ajuts@cssosona.cat o trucar al 93 171 00 73.