Les persones que participen als Espais Activa’t de Gurb, Olost, Sant Julià de Vilatorta, Sant Quirze de Besora, i Santa Eugènia de Berga, han visitat la Biblioteca Pilarín Bayés de Vic amb la col·laboració de la Fundació Assistència d’Osona (FADO).

En les visites que han tingut lloc el mes de maig, també hi ha participat Pilarin Bayés. La ninotaire ha acompanyat usuàries i familiars dels grups de participació activa i benestar, i de promoció a l’autonomia i atenció a la dependència, dels Espais Activa’t.

Bayés ha dibuixat un punt de llibre de record per als participants del projecte.

 

Per un envelliment actiu

Espais Activa’t és un projecte comunitari i participatiu de promoció de l’envelliment actiu i saludable en diversos municipis d’Osona i el Lluçanès.

Es tracta de punts de trobada de persones que disposen de temps lliure per compartir i aprendre mútuament, amb l’objectiu de millorar el seu benestar físic, cognitiu i emocional. Es compta amb el suport d’un equip professional especialitzat.

Aquest projecte inclusiu dona resposta a les diferents fases de l’envelliment i se centra en les necessitats de cada persona.