Què és la TIAF?

La TIAF, la Taula d’Infància, Adolescència i Famílies d’Osona, la formem un conjunt de professionals de diversos serveis de la comarca, que ens coordinem i treballem pel benestar dels infants, els joves, els adolescents i les famílies d’Osona. Cadascú fa la seva acció des de la seva àrea, treballant conjuntament i amb els mateixos objectius. De molts equips i sectors diferents, en construim un en comú que ens uneix.

Programació de la jornada

11:30 h
Trobada de taules d’infància, adolescència i famílies de Catalunya (amb la participació de la Taula Nacional de la Infància de Catalunya, la Taula Territorial d’Infància de la Catalunya Central, la Taula d’Infància, Adolescència i famílies d’Osona i altres taules locals d’infància convidades)

13:30 h
Dinar

Taller de participació TIAF 2023

15:30 h
Benvinguda al Taller de Participació

15:40 h
Activitats d’escalfament amb jocs de taula (amb Aleix Blancafort)

16:10 h
Taller de Participació (dinamitzat per Eva Torrents)

17:40 h
Cloenda del Taller de Participació

17:45 h – 19 h
Espai lúdico-participatiu amb espai familiar de petita infància (0-3 anys), ludoteca i jocs de taula, jocs, racons de participació, berenar, premis i moltes sorpreses més.

Inscripcions

Vols participar i fer sentir la teva veu? No t’ho pensis més i aprofita aquest espai per compartir i decidir conjuntament. Per assistir-hi, cal que omplis el formulari corresponent al teu perfil d’entre els que trobaràs a continuació:

ALLARGUEM EL PERÍODE D’INSCRIPCIÓ!

Vols ajudar-nos en la organització de l’esdeveniment? El dia de la jornada hi ha molta feina per fer i el teu suport ens és molt útil. Vine i fes de voluntari o voluntària.

Inscriu-te com a voluntari/a

Ets infant, adolescent o formes part de la família? El més important de la TIAF és que la fem entre tots. Vine a fer sentir la teva veu i participa! #TuDecideixes

Inscriu-te com a participant

Si treballes amb infants, adolescents i/o famílies o ets un/a professional que pertany a la TIAF, formalitza la teva inscripció a la jornada des d’aquest apartat.

Inscriu-te com a membre de la TIAF

Vídeo de presentació TIAF 2023

Ubicació