La festa de final de curs del projecte Esports amb valors serà adaptada a les circumstàncies derivades de la crisi de la COVID-19.

S’acosta final de curs i el projecte Esport amb valors, que es fa a 8 municipis de la comarca d’Osona des de l’any 2016, tancarà aquest curs atípic amb una activitat idea: Jo resolc el misteri amb valors, i tu? . Activitat que es realitzarà a cada municipi amb els grups bombolles amb molts enigmes i sorpreses.

Aquesta trobada / festa final serà diferent del que s’havia realitzat fins aquest any. Els darrers anys es feia una festa final, a un dels municipis on es porta a terme l’activitat, amb totes les persones que havien participat al projecte durant l’any: nens i nenes, joves, tècnics i tècniques dels ajuntaments i professionals i voluntàries de l’entitat EVAL. Tothom participava en una trobada de futbol amb valors i també en activitats paral·leles com ara: jocs d’aigua, activitats esportives, entre d’altres.

Així doncs, aquest any es realitzarà un Scape Box a cada municipi, en el que els nens, les nenes i els joves que participen durant l’any a l’activitat, hauran de fer els possibles per obrir una bossa d’esport i trobar el que hi ha a dins. Es portarà a terme durant el mes de juny i les activitats estaran lligades unes a les altres, ja que a cada bossa hi haurà alguna pista que necessitarà el següent municipi per a poder resoldre el seu enigma.

Un curs diferent amb un format de tancament diferent!! Però ben emocionant i enginyós.