Un any més, comptem amb una nova edició del concurs d’espots per a la no violència masclista que s’emmarca en la campanya del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la violència vers les dones.

La finalitat del concurs és sensibilitzar la població sobre les violències masclistes i difondre els valors per una societat igualitària, justa i lliure de violències .

El concurs, organitzat des del VicDones-SIAD Osona, SIAD Manlleu, Polítiques d’igualtat de l’Ajuntament de Torelló i Mancomunitat La Plana, compta des del 2014 amb la col·laboració d’entitats del territori, com és Cine Club Vic.

El concurs consta en realitzar un espot de 20 segons o 30 segons de durada, amb continguts que fomentin valors contraposats a les violències masclistes.

Els treballs poden incloure aspectes com la identificació de les causes de les violències, propostes de prevenció, la suma de la població al rebuig de les violències, recursos existents, etc.  La participació és a partir dels 16 anys, i pot ser individual o en grup, i només es pot presentar un espot per cada persona/grup que participi. Adjunt podeu trobar les bases del concurs.

 

1r premi del IV Concurs espots per la no violència masclista (2015).

 ‘Pegar no és estimar’ Espot de Raquel Osorio i Albert Bagué

2n premi del IV Concurs espots per la no violència masclista (2015).

‘Prou’ Espot de Cèlia Torns, Laia Rifà i Clara Masramon de La Xinxa, grup feminista de Manlleu