Tindrà lloc a les 7 de la tarda d’aquest dimarts 14 de maig a les 7 de la tarda a la plaça Major, davant de l’Ajuntament

 

Davant els indicis de la investigació de Mossos d’Esquadra d’un presumpte cas de feminicidi a Vic, l’Ajuntament de Vic ha convocat una concentració de rebuig contra la violència masclista aquest dimarts 14 de maig, a les 7 de la tarda, a la plaça Major, davant de l’ajuntament, a la qual el consorci d’Osona Acció Social hi dona suport.

Des de l’Oficina Tècnica d’Igualtat i Gènere, gestionada per Osona Acció Social i l’Ajuntament de Vic, es recorda que davant qualsevol indici o situació de violència masclista cal trucar al telèfon 900 900 120. Aquesta línia és gratuïta, confidencial, no deixa rastre i opera les 24 hores cada dia de l’any en múltiples idiomes.

Les persones que estiguin patint algun tipus de violència masclista o vicària poden adreçar-se a l’Oficina Tècnica d’Igualtat i Gènere -ubicada al Sucre- per rebre atenció personalitzada. D’altra banda, en cas d’emergència davant d’una agressió, cal trucar al telèfon 112.

 

Oficina Tècnica d’Igualtat de Gènere d’Osona i el Lluçanès

Gestionada pel consorci d’Osona Acció Social i l’Ajuntament de Vic, s’ocupa de gestionar les polítiques públiques d’igualtat i LGTBIQ+ a les comarques d’Osona i el Lluçanès.

L’actuació de l’OTIG se centra en desenvolupar les polítiques públiques d’igualtat de gènere posant l’enfoc en garantir els drets de les dones i les persones LGTBIQ+ i en l’eliminació de les desigualtats i discriminacions de gènere, les violències masclistes i l’LGTBQ+Ifòbia.