El conseller de Drets Socials ha signat el llibre d’honor a la seu del consorci a l’edifici Volumètric de Vic

 

Osona Acció Social ha rebut la visita del conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Carles Campuzano Canadès, que ha visitat alguns dels projectes d’acció social que el consorci ofereix a municipis d’Osona i el Lluçanès.

Acompanyat per la presidenta d’Osona Acció Social, Victòria Terricabras Tarin, la directora del consorci, Sílvia Madrid Alejos, i d’altres representants del sector i del territori, ha conegut de primera mà el programa Sostre 360 que té l’objectiu d’evitar el sensellarisme a joves en situació de vulnerabilitat i risc de carrer, oferint-los habitatge i acompanyament formatiu i educatiu per afavorir la plena autonomia i la millora de les competències socials, mitjançant el treball en xarxa d’Osona Acció Social amb l’Associació Tapís i la Fundació Projecte Vida.

L’Espai Activa’t, és l’altre iniciativa que s’ha visitat al municipi de Gurb. Un projecte comunitari i participatiu de promoció de l’envelliment actiu i saludable que es porta a terme en diversos municipis per millorar el benestar físic, cognitiu i emocional, i promoure la creació de vincles entre gent gran.

Prèviament, el conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya ha signat el llibre d’honor a la seu d’Osona Acció Social, a l’edifici Volumètric de Vic.

 

L’acció social a Osona i el Lluçanès

Osona Acció Social és un consorci integrat per municipis d’Osona i el Lluçanès que tenen la voluntat de prestar serveis d’acció social de manera conjunta i professional, amb un equip format i especialitzat per atendre les necessitats socials dels municipis que en formen part, i prestar els serveis comarcals relacions amb l’acció social que se li deleguen.